Syawal yg suam-suam kuku-Part 1. Raya

Friday, September 30, 2011
O hooooo hoiiii !
Kalau dah sebulan tak post entry....hati di sini rasa tak happyyy...

Welcome back shaffy. Dah sebulan tak masuk dunia penulisan belog ni. Terlalu busy dengan raya, habis practical, dinner HM then present report.

Dah tak tahu nk start dari mana.

First thing first, this year's eid was quite okay. Nak kata meriah tak ada la meriah sgt, open house pun kecil-kecilan je. Adik-beradik semua balik, Alhamdulillah :)
Ni ada la some pictures i've taken masa raya.

Kat rumah tok cik limah.

budak riang ni boyfriend saya. HAHA.
jangan jeles ucuk !

rombongan datang meminang.
ehh. rombongan datang beraya..

dengan fida ngok ngek ~

boyfriend saya lagi !

Untuk semua yang datang rumah beraya termasuk la yang tak ada dalam gambar ni, TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK. SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN :)

lagu raya buat semua,


0 komen membina:

Post a Comment