Koir Koir Koir !!

Saturday, March 12, 2011
CONGRATS HARMONIC VOICE CHOIR GROUP !

Ehem, ehem..erm trase cm nak speaking omputeh la.

Stand I here now is to say many-many congratulations to all kid-kid choir Harmonic Voice group that lead by Miss Nur Azlenee bt Mohamad and Miss Nur Shahurulnesma bt Hussain. I’m happy crazy becos the show is success already !

Ok tukar mood :

“Berdirinya saya di sini adalah utk mengucapkan sekalung tahniah kepada semua budak-budak koir kumpulan Harmonic Voice yg dipimpin oleh Miss Linie dan Miss Nesma. Saya sgt gembira krana persembahan tue telah berlangsung dgn jayanya.”

Penat btul kn kita praktis sbelum nee kawan-kawan? Latihan ptg n mlm kita dtg jgk wlupun pnat blek clas mse tue.. Wlupun busy dgn test dan kuiz, kita ttp hadir smata-mata nk bg full support kpada kolej ! Sema kenangan mse kita bt latihan mmg besh ! byk main-main. Hehe. Pnat lecturer nk mlayan kita. Tp aper bley bt, kami mmg agak childish. Sorry miss, our mistakes J

Bila time rehearsal mmg byk kena bsabar dan menunggu dan terus menunggu sbb nk setup stage and slesaikan msalah teknikal.. apa-apa pun, thanks kpd phak dewan dan technical crew yg susah payah handle problem nee. Sorry miss, sbb kami byk merungut. Hee..

Sesi petang, majlis High-Tea Anugerah Dekan berlangsung dgn jayanya. Sesi malam pula, majlis Anugerah Dekan juga berlangsung dgn lancar dan sgt meriah. Disaksikan oleh Rektor KPTM, Pengarah KPTM, semua ketua jabatan, lecturers, peserta persembahan lain serta 188 penerima dekan (tak sure la amount dy) tp tahniah korang sbb dpt dekan ! Jeles asenya sbb saya tak dpt dekan sem nee. L

OMG ! Byk psembahan yg besh mlm tue, terhibur tgk..tak sgka kolej kita rupanya ramai artis, hehe..Dah penat berleter, nee dia gmbar2 candid dan yg tak candid masa majlis malam tue dr camera cabuk saya.









Akhir kata, alhamdulilah sbb kami berjaya melaksana tugas kami dgn baik dan agak seronok bila dgr respon2 positif yg membina. InsyaAllah, kalau ader rezeki lg kami akan terus berjasa utk KPTM.
Sorry sbb bahasa dlm post nee agak skema sbb melibatkn pihak-pihak atasan yg mungkin akan baca, so kena sopan sikit lah. Faham laa kalau korang bosan baca nee ;P

Jay Jusin, thanks banyak2 touch up aku dan Nur Atiqah Zanian. (Sorry tikah, tak sanggup nk letak Qaseh kt tengah2, ahaha) Kau mmg kreatif dan berbakat lah Jay !




Last but not least, tgk lah video persembahan kami :)





4 komen membina:

  1. walaupun saya hanya dengar khabar je...
    saya juga tetap berbangga...

    -perlukah komen saya juga ayat skema?-

    heheheh

  1. shazwaNADIA said...:

    wah b'koir-koir da skrg nih . dgr jgak ade menari kebudayaan .
    maju lah . huhu

  1. faa :berbangga lah anda kerana anda juga menggunakan ayat skema. haha, thanks :)

    nadia :yep, dah maju dh kptm kita skrg, zaman kita2 dulu tade kn, dh last2 sem nee baru nk ader.

    andre :ada 0, ada ehh...

Post a Comment