Exam ! Sukob ! Practical ! arrgghh banyaknye bnda nk cite ni ! PART 2.

Tuesday, May 17, 2011
Ehem ehem ~

Okay, dh siap part 1. Cite sterusnya :

11-14 MEI-Dah habes final exam, tp tak bole brehat lg..sbab adanya Sukan Antara Kolej-Kolej Bersekutu UITM (SUKOB) 2011. Sukan nee tiap-tiap tahun dianjurkan oleh UITM. Kalau tahun lepas dkat UITM Shah Alam, tahun nee dekat UITM Lendu, Melaka pulak. First time datang kampus UITM kt Melaka nee, agak jakun jugak la, sbb dpat rasa life dkt kampus. Maklum lah, kampus KPTM Alor Setar nee kan..emm paham-paham je lah. Nanti cakap kang kna "band" lak.

Okay, pengalaman datang sini sangat lah seronok ! walaupun kami xmenang medal, tak dapat nk banggakan kolej, at least kami kalah bermaruah.. Semua kontinjen KPTM Alor Setar dh buat yg terbaik dlm semua acara, tp acara badminton je yg dpt medal, TAHNIAH :) Buat yg lain, team FUTSAL, BOLASEPAK, BOLA TAMPAR and BOLA JARING, well done ! You guys contributed enough for the college, tp biasalah.. kalah menang tue adat pertandingan. Next time, kita struggle lg yeah ! We take for REVENGE !

Apa yg pasti, kenangan kt SUKOB 2011 tue tak akan aku lupa biar smp bkedut seribu pun.. Byk peristiwa pahit dan manis yg berlaku masa tue. Daripada awal training, on the way ke uitm, member hostel, malam perasmian, the moment waktu perlawanan, saat-saat genting masa match, saat gembira dan airmata, makan sesama, posing baik punye, travel around bandar melaka, saat CURI-CURI DATING DGN SI DIA, saat berkenalan dgn pasukan lain, masa meninggalkan UITM Melaka, dan saat perpisahan :( adalah pengalaman berharga buat aku sebelum tamat pengajian kat sini.

Dan dalam hati aku tak ada lg kekesalan atas kekalahan kami, tetapi yg ada hanyalah pengalaman dan memori yg tercipta antara kita semua.. (emo kejap lah)

Buat para kontingen KPTM Alor Setar especially futsal wanita, nee ha something utk kita share together-gether~















0 komen membina:

Post a Comment