MUET AKU BEN 10 !

Tuesday, June 14, 2011
YAY!
 MUET ! MUET ! MUET ! 
I LOVE MUET !

Sekali lagi syukur Alhamdulillah..
Tetiba aku rasa suka giler dgn MUET !

Okay lah, straight to the point.

Puas hati lah, sbb aku dapat achieved BAND # for my first MUET. At least tak payah nak repeat-repeat MUET dah lepas ni. Tapi, tak lah sehebat my big bro yg dapat band6 dulu..

Thanks to all lecturers yg pernah ajar aku sebelum ni, your lessons are so BENEFICIAL to me, semoga Allah S.W.T memberi rezeki yang mencurah-curah buat pendidik-pendidik berjasa ini :) Amin~

0 komen membina:

Post a Comment